Cum arată scena UNTOLD 2021 și cum se aude sunetul pe Cluj Arena. S-au terminat probele de sunet -VIDEO


UNTOLD 2021 este gata de start. Scena mare de pe Cluj Arena a fost amplasată, iar probele de sunet s-au făcut. 

UNTOLD 2021 va avea 7 scene, dar cea principală va fi una monumentală. Are peste 800 de mp de ecran led, 28 de metri înălțime, peste 90 de metri la bază și o deschidere de 18 metri. În scenă sunt încorporate elemente 3D care pun în lumină conceptul creativ UNTOLD 2021, Luna - The Rising și personajelor sale mitice.

Transilvania este un teritoriu prins între legendă și mit, un univers nedeslușit, un loc perfect pentru experiențe unice. La fiecare ediție a festivalului UNTOLD fanii descoperă o altă poveste, o lume între imaginar și real: Magicianul, vrăjitorii, dragonii, zânele, druizii, nimfele, dansatorii care se joacă cu focul, toți într-o perpetuă conexiune.

Luna este protectoarea festivalului în acest an și reprezintă sursa unei energii colective, a unei conexiuni puternice și a energiei pozitive care încarcă întreaga omenire. Luna va veghea scena principală pe care vor urca David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix, DJ Snake, Fedde le Grand, Ofenbach, Quintino, Parov Stelar, The Script, Tyga și mulți alții”, spun organizatorii.

Comentarii Facebook