Abonamente VIP la Untold Festival. Cât costă

 

Abonamentele VIP la Untold Festival se vor pune în vânzare din 16 februarie. 

 

Cele 1.000 de abonamente VIP disponibile asigură, pe lângă intrarea la concerte pe toată durata evenimentului, şi următoarele facilităţi:

 

- Accesul în ZONA VIP la Main Stage, dar şi la alte două scene selectate (ZONA VIP va fi poziționată pe o platformă înălțată şi va beneficia de o mai bună vizibilitate)

- Intrarea VIP specială

- Accesul la stații de încărcare a telefoanelor mobile, în zona VIP

- Premium bar service cu meniu extins și timp minim de așteptare

- Opţiuni speciale de mâncare

- Un tricou oficial al Festivalului 

- Alte surprize VIP

 

Costul unui ABONAMENT VIP, cu taxe incluse, este de 449 lei. 

 

În plus, perioada de achiziţionare a abonamentelor Early Pre Sale va fi prelungită până în data de 5 martie 2015. De asemenea, numărul abonamentelor va fi suplimentat cu încă 5.000 de bilete datorită cererii extrem de mari care a poziţionat Untold Festival pe primul loc în topul festivalurilor outdoor din România, cu un record de 15.000 de bilete vândute în doar 7 zile. Mai mult, cu ocazia Valentine’s Day am lansat pe piaţă o ediţie limitată a biletelor de patru zile care vin într-un plic special, personalizat pentru fanii noştri îndrăgostiţi! Aceste abonamente ediţie limitată sunt disponibile doar în locaţiile proprii de vânzare din Cluj-Napoca. 

 

Abonamentul de tip Early Pre-Sale costă 249 de lei şi este disponibil în reţeaua Eventim şi la Cluj-Napoca la următoarele puncte de vânzare: Daisler Print House (str. Avram Iancu, nr. 20 A), Euphoria Biergarten (str. Cardinal Iuliu Hossu), Fabrica de Bere Ursus (str. Calea Mănăştur, nr. 2-6), Kolozsvári Magyar Diákszövetség – Kmdsz (str. Avram Iancu, nr. 21) şi în magazinele Smuggler (Iulius Mall) şi Outwear (str. Universităţii, nr. 1/3). 

 

Listei de artişti a primei ediţii a Festivalului i s-au adăugat în această săptămână nume sonore precum Jon Newman şi Patrice. Jon Newman este un muzician britanic de soul, pop şi breakbeat cunoscut, mai ales, datorită piesei “Love me again”, poziţionate pe locul întâi în topurile britanice imediat după lansare, în 2013. Patrice Babatunde Bart-Williams, ajuns celebru în întreaga lume cu piesa “Soulstorm” (2005) este un artist din Sierra Leone, naturalizat în Germania şi al cărui stil de muzică ragaee aminteşte de maeştri ai genului, Bob Marley şi Bob Dylan. Jon Newman şi Patrice întregesc, astfel, seria de artişti anunţată deja de Untold Festival, printre care Avicii, David Ghetta, ATB, Tinie Tempah, Fatman Scoop, Cazzette şi Third Party.  

 

Untold Festival se va desfăşura la Cluj-Napoca, în perioada 30 iulie-2 august. Concertele susţinute de 150 de artiști vor fi distribuite pe 10 scene, în 20 de locații din oraş. Cluj Arena, Sala Polivalentă, Piaţa Unirii, Piaţa Muzeului şi Parcul Central sunt doar câteva dintre zonele care vor găzdui principalele evenimente şi unde organizatorii estimează că, în cele patru zile ale Festivalului, se vor aduna peste 300.000 de participanți.

 

Untold Festival este evenimentul major al Cluj-Napoca Capitală Europeană a Tineretului 2015. Pentru a fi la curent cu ultimele informaţii, vă invităm să ne vizitaţi pe site sau pe pagina de Facebook a Festivalului.

Comentarii Facebook