Cât costă artiștii care vor veni la UNTOLD FESTIVAL

 

Federația Share plătește o sumă mare pentru artiștii care vor concerta în vara acestui an la Untold Festival, cel mai mare festival din România.

 

Reprezentații Federației au prezentat o dare de seamă în fața Consiliului Local Cluj-Napoca și au precizat că bugetul total pentru artiștii care vin la Untold Festival este de 4 milioane de lei, din care 1,8 milioane de lei sunt din fonduri publice, iar restul vor fi atrași din sponsorizări și parteneriate cu mediul privat.

 

Organizatorii au vândut 1.000 de abonamente cu suma de 100 de lei până la finele anului 2014, când încă nu era anunțat oficial niciun artist. 

 

În perioada 1 - 20 ianuarie au mai fost vândute 15.000 de abonamente la prețul de 189 de lei. 

 

Cererea foarte mare i-a făcut pe organizatori să mai scoată la vânzare încă 10.000 de abonamente la prețul de 249 de lei + taxe, după data de 21 ianuarie.

 

Untold Festival se va desfășura între 30 iulie - 2 august 2015, la Cluj-Napoca și este evenimentul major al Cluj-Napoca 2015 Capitala Europeană a Tineretului. 

 

În cadrul festivalului din această vară vor fi animate mai multe zone ale orașului, cu peste 10 scene. Organizatorii așteaptă peste 300.000 de participanți, în cele 4 zile de festival. 

 

Datele neoficiale arată că până acum Untold Festival a reușit să atragă numai din bilete peste 5 milioane de lei.

Comentarii Facebook