Un turist reclamă prețurile aberante de la pensiunea Andreei Esca. În plus, nici condițiile nu sunt cine știe ce - FOTO


Multe lăudata pensiune a Andreei Esca este desființată de un turist, care a spus că a dat peste mizerie, șoareci și excremente.

Andreea Esca și Alexandre Eram au investit în Porumbacu de Sus, județul Sibiu, într-un resort din vile rustice.

Prețurile de cazare nu sunt pentru oricine. Pentru o singură noapte de cazare, turiștii trebuie să scoată din buzunar 700 de lei.

Din păcate, frumusețea căsuțelor este umbrită de mizeria din ele (păr peste tot, praf, baie necurățată, wc insalubru la propriu, murdar de excremente), de șoarecii din pereți și de cariile din lemn. În prima zi a trebuit să mă duc la magazin după produse de curățenie pentru a face curat (total anormal). Micul dejun este extrem de scump (160 lei pe căsuță), practic 80 lei de persoană dacă ai copii mici și nu îi pui la socoteală cum a fost la noi. Menaj nu primești în banii pe care îi dai (mulți), nici măcar saci de gunoi (am găsit doar unul lângă cuptor). Din cauza oamenilor care lucrează aici (și aici mă refer la curățenie, care e primordială pentru oricine, nu numai pentru o familie cu copii), nu îmi mai doresc o astfel de experiență.

Da, este frumos exteriorul, cu căsuțe vechi și colorate, însă nu pot să înțeleg notele mari pe care le au având în vedere ce am găsit aici.

Nu mai spun de ce se regăsește sub paturi (lipsesc șerpișorii).

Vecinii cu care am stat de vorbă au avut parte de aceeași experiență neplăcută ca noi”, a mărturisit turistul.

WhatsApp-Image-2023-09-24-at-08.00.35-3.jpeg

Locul a fost puternic promovat de prietenii Andreei Esca, alte vedete care au ajuns la Porumbacu. 

Prezentatoarea TV, Andreea Esca, deține o superbă pensiune la Porumbacu de Jos, cu cinci căsuțe tradiționale recondiționate. Căsuțele au 150 de ani vechime, iar prezentatoarea TV le-a pus la punct pentru a face față cerințelor moderne. Fiecare locuință are televizor plat, frigider, cuptor cu microunde, dar și fierbător și aparat de cafea. 

Vedeta anunța anii trecuți că va face un mic hotel și pe strada Napoca, din Cluj-Napoca, dar de atunci s-a așternut liniștea pe acest subiect!

Comentarii Facebook