Duminica 28 Aprilie

Turist din Cluj, impresionat de prețurile din Cipru, unde chiar și „luxul” e mai ieftin: „Prețurile sunt decente, mult sub cele din Cluj-Napoca” - FOTO


Un turist clujean care a ajuns pe meleaguri cipriote s-a trezit că viața e mai ieftină decât cea din România, dar salariile sunt duble. 

De când am ajuns în Paphos, exceptând taxi-ul, care este minim 10 euro cam oriunde mergi, restul prețurilor sunt decente, multe sub cele din Cluj-Napoca. De exemplu, prețul pâinii și a produselor alimentare este cât în Cluj-Napoca. Dacă vorbim de țigări de lux pentru vacanță, mi-am cumpărat Cohiba (cubaneze) cu 9 euro și Trinidad (tot cubaneze) cu 12 euro, mult sub prețurile din Cluj, din zona centrală…

De asemenea, un cocktail Cosmopolitan simți că-i cocktail cu alcool, fără o tonă de gheață cum se pune la noi.

Accesorile pentru o femeie mai ieftine ca la noi și aici ne referim la mărcile celebre, o sticlă de băuturi răcoritoare este 1,5 euro, iar un nes mare Tchibo 3,5 euro”, a precizat un turist clujean din Paphos.

Paphos este un oraș situat în partea de vest a Ciprului. La recensământul din 2001 avea 31.738 locuitori. Centru administrativ (reședința districtului omonim). Situl arheologic Paphos este înscris pe lista patrimoniului cultural mondial UNESCO. Din 1982 localitatea este deservită de un aeroport internațional, scrie Apuseni Info.

Imagine-WhatsApp-2023-06-11-la-09.07.36-768x1024.jpg

Comentarii Facebook