Turist din Cluj: ”Bate vântul la Phoenicia, în Mamaia. E cam puțină lume. Nu știu ce se întâmplă” - VIDEO


Un turist din Cluj s-a declarat dezamăgit că la Phoenicia Holiday Resort nu este lume, deși este plin sezon. Turistul a cumpărat un pachet all inclusive, dar ar fi vrut să fie și lume în hotel.

Nu prea sunt oameni la Phoenicia. În partea de sud, la Mangalia, la Eforie Sud e mai ieftin și e mai multă lume. Aici e puțină lume și e plin sezon. Nici la hotelul de lângă, la Royal, nu este lume”, ne-a spus Gabi, un clujean care se află acum la hotelul din Mamaia.

Alți turiști au scris în recenziile lăsate hotelului Phoenicia că lucrurile s-au cam stricat. 

Am rezervat un apartament pentru 5 nopți! Apartamentul foarte spațios,vederea către lac,dotat cu aer condiționat care își făcea bine treaba ! Partea neplăcuta a fost ca am avut parte de furnici,multeee, prosoape găurite ( dar care erau schimbate zilnic), miros puternic de canalizare, iar de pe jos te murdareai pe picioare mai ales de pe balcon! Am avut pachet all inclusive, iar mâncarea era aceeași in fiecare zi și părea sa aibă toată același gust! E păcat ca se face risipa de foarte multă mâncare, însă aici e vina noastră, a celor care ne umplem farfuriile de parcă vine foametea! Piscinele curate și diverse activități pt copii! Nu știu dacă as mai reveni!”, a scris Roxana.

A fost o experiență destul de nereușită, singurul aspect pozitiv e curtea care foarte frumoasă.

Mâncarea e teribilă, într-adevăr sunt ușor pretentioasa, însă efectiv nu are gust, chiar e mai mare pacatul, e foarte multă risipa!!! Sunt zeci de kilograme de carne gătite, însă fără gust!!! Nu e condimentata, e preparată prost, ceva se intampla.

De asemenea, mesele nu erau debarasate și curățate corespunzător.

Când vine vorba de plaja, e si mai rău! Șezlongurile sunt foarte vechi, saltelele sunt uzate si murdare, umbrele sunt foarte mici.

Prosoapele de plaja: ni s a întâmplat in 2 dimineți consecutive sa mergem si sa nu fi venit “masina cu prosoape” de la curățătorie. Ok

Camera e ok, mare, curată, aerisita. Baia, in schimb, e ceva foarte rău! Mirosea atât de puternic a CANAL… efectiv un miros insuportabil! Prosoapele de la baie…. Foarte vechi și uzate, tocite !!! E anormal așa ceva, sa aibă găuri.

Hotelul e frumos și are un renume mare, păcat ca nu va Ocupați de întreținerea lui corespunzător”, a relatat și Iris.

Comentarii Facebook