Snobismul la români nu are leac! Cum au râs de o familie de români plecată în Grecia cu Dacia 1310 burdușită ca pe vremuri - FOTO


O familie de români, care a plecat în Grecia cu Dacia 1310 burdușită cu lucruri, adică așa cum se pleca în concediu acum 30 de ani, a ajuns subiect de glume.

Utilizatorii de pe un grup destinat celor care merg în Grecia, unde a fost postată fotografia, s-au împărțit în două și au comentat cazul. 

Există și persoane care au întâlnit mașina respectivă în trafic, în Grecia!

masina.jpg

Bravo lor! Îi întâlniserăm pe Egnatia Odos, cam la 60 de km înainte de Thessaloniki. Foarte fain rulau la 80 km/ h. Sper că au avut roadtrip plăcut pe unde au rulat fin”, spune o persoană.

Ce e de râs!? Dumneavoastră ar trebui să vă fie ruşine, fiindcă daţi dovadă de snobism, specific naţiei noastre. Să râdeţi de alţi oameni pe net …. Oau! Dacă v-aţi duce în vizită prin Franţa, Italia, Germania, Belgia aţi vedea că acolo „importanţa” nu stă în ce maşină ai. Valorile fiind altele, de natură morală! Să nu-ţi pese de o caroserie înseamnă să fi trecut un prag al decenţei şi al civilizaţiei”, ”Și vi se pare ceva de râs în această imagine? Păcat de dumneavoastră. Sunt ferm convins, că la un moment dat în viața dumneavoastră, numai cu așa ceva vă deplasați, asta dacă aveați și așa ceva”, ”Sunt convinsă că cei care au râs (printre care și eu) au râs de faptul că mașina este arhiplină și aplecată de partea dreapta, nu de marca mașinii sau de faptul că este folosită”, ”Deci este pe drumul de întoarcere – super!!! Nu s-a stricat ca alte mașini și chiar dacă merge reparată pe margine fără probleme, față de cele mai noi și moderne la care doar te uiți că s-au stricat!”, ”Mare grijă, mașinile de epocă sunt căutate, poți rămâne fără ea, așa că parchează numai în locuri păzite”, „Stați liniștiți, în 1994 am plecat în Norvegia și, culmea, am ajuns”, sunt o parte din comentariile lăsate la postarea de pe Facebook.

Sursă foto: Pixabay, Facebook „Forum Grecia”

Comentarii Facebook