S-a lansat licitația pentru proiectarea obiectivului „Velo Apuseni”! Se va realiza un circuit turistic de bicicletă de 92,4 kilometri în Munții Apuseni


Consiliul Județean Cluj a publicat în SEAP anunțul privind achiziționarea serviciilor de proiectare și asistență tehnică pentru proiectul inter-județean „Velo Apuseni”. Obiectivul de investiții prevede realizarea a 227 km de piste de biciclete, desfășurate pe teritoriul județelor Cluj, Bihor și Alba, din care peste 40%, respectiv 92,4 km, vor fi amenajați pe teritoriul județului Cluj.

Valoarea estimată a contractului de proiectare și asistență tehnică este de 1.697.388 de lei, însă aceasta poate crește până la suma de 6.153.950 de lei, dacă forul administrativ clujean hotărăște extinderea proiectului „Velo Apuseni” pentru alți 150 km de trasee cicloturistice, care să acopere toate zonele turistice importante din județ.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este data de 9 octombrie 2023, criteriul de atribuire a contractului de servicii fiind „cel mai bun raport calitate-preț”.

Amintim faptul că proiectul „Velo Apuseni” a rezultat în urma unui parteneriat încheiat în anul 2021 între județele Cluj, Bihor și Alba. În luna martie 2023 a fost semnat contractul de finanțare a investiției, în valoare totală de 110 milioane de lei, banii fiind asigurați prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

Comentarii Facebook