Relaxare ca în Bali la un complex turistic din Transilvania! Turiştii sunt înnebuniţi: „Trebuie să mergi să vezi cu ochii tăi cât este de frumos”


Un complex turistic din inima Transilvaniei le oferă turiștilor o experiență de relaxare comparabilă cu cea din exoticul Bali. Vizitatorii nu contenesc să laude locul: „trebuie să mergi să vezi cu ochii tăi cât este de frumos”. Desigur și prețurile la acest complex sunt pe măsură. 

Complexul Castel Transilvania arată ca în videoclipurile care prezintă exoticul Bali. Piscina este înconjurată de câteva construcții de tip asiatic. Arhitecții au vrut să dea exotism locului.

1.jpeg

O noapte de cazare aici pornește de la 350 de lei pentru o persoană, potrivit platformelor de închiriere. În timp ce apartamentele VIP pot ajunge și la 900 de lei pe noapte. 

„Locul este superb este ceva de nedescris, trebuie să mergi să vezi cu ochii tăi cât este de frumos, că din poze nu îți poți da seama doar stând pe terasă să vezi cu ochii tăi deschiși cât este de frumos”, spune o turistă. 

Hotelul este la 89 de km de Cimitirul Vesel de la Săpânța, la 67 de km de Mănăstirea Bârsana, la 13 km de Biserica de lemn și patrimoniu UNESCO din Surdești. 

Comentarii Facebook