Pățania unei turiste din România în Grecia. Capra era pe mașină și a îndoit capota - FOTO


Turiștii români au luat cu asalt Grecia în acest an, fie cu avionul, fie cu mașina personală. Ultima variantă este aleasă pentru a putea fi explorate frumoasele insule greșeti. 

O turistă a ajuns pe o plajă superbă din Thassos și a parcat la umbra unui măslin, fără să știe ce va urma. 

Mare grija unde va parcati masina. Noi am patit-o azi. Am parcat-o la umbra unui maslin, iar o capra s-a cocoțat pe plafon pentru a-și face poftele”, a relatat turista. Aceasta s-a supărat atât de tare, încât nu a mai făcut și o fotografie, pentru a-și însoți relatarea. 

Pe forumul privind insula Thassos, alți turiști au intervenit și au spus că și ei au pățit așa ceva sau chiar mai rău. 

Vă înțeleg perfect. Nouă ne-a sărit în parbriz în mers. Și bineînțeles, spart și oglindă ruptă. S-a rostogolit după stancă, în serpentină.. .Și nici nu a avut nimic, s-a ridicat și  a fugit... Ce proțap merită...” ”Am fost și noi odată în apropiere de plajă Marble Beach. Am și făcut o poză”, a mai scris altcineva, care a postat și o fotografie cu capra șugubeață.

299328190_5417308018361385_8774562957220273543_n.jpg

Sfaturile altor turiști au fost să ia lucrurile mai lejer, pentru că, în definitiv, nu s-a întîmplat nimic ce nu poate fi reparat. 

Lucrurile se întâmplă și important este că să ne păstrăm spiritul pozitiv. Și în România putea fi un urs sau un alt animal buclucaș dar, ne bucurăm că suntem sănătoși. Noi pe 1 august în nebunia orelor de la ferry, poliția ne dă liber și soțul pornește fără a vedea un rond de flori. Se uită fix la detaliile poliției disperate de fluxul din acea zi. Ne uităm amândoi la indicațiile lui și...bum,zdrang, buf... rond, bară. Drumuri bune și vacanță excelentă!” și ”Ăsta e riscul când parcati la umbra pomilor sau a stâncilor. Când ajungeți în România mergeți și căutați un atelier de tinichigerie PDR și se îndreaptă fără ciocănit și revopsit”, a mai spus cineva.

Comentarii Facebook