”Litoralul Clujului” e cam neîngrijit! Turiștii au lăsat recenzii negative. Profitul e de milioane de lei și nu se investește nimic - FOTO


Litoralul Clujului” sau Băile Cojocna ar trebui să fie la un alt nivel în privința calității și standardelor, mai ales că locul produce foarte mulți bani în fiecare weekend.

Pe weekend, capacitatea Băilor ajunge la 3.500 - 4000 de oameni, adică o grămadă de bani aduși săptămânal, dar nu prea vede investiții. Un calcul simplu ne arată că la 3000 de oameni pe weekend, numai din bilete se produce suma de 90.000 de lei (360.000 de lei pe luna), dar mai sunt și alte încasări, cum ar fi parcarea (10 lei), șezlongurile (10 lei), plus cotă parte de la terasele și restaurantele. Putem spune că administratorii realizează într-o lună bună un profit de 500.000 de lei. 

Ultima modernizare a Băilor Cojocna s-a terminat în 2010

Primarul Cojocnei din 2010, Sorin Ranga, spunea pentru Știri de Cluj că modernizarea complexului balnear de la Cojocna a început în luna ianuarie 2008 si investiție totală s-a ridicat la 2,5 milioane de euro, din care autoritățile locale au contribuit cu 15 %, restul fiind bani proveniți din fondurile europene.

Ei bine, de atunci, stațiunea a fost ”mulsă” fără prea multe investiții. 

Într-o zi buna de weekend, aveam între 3.000 si 3.500 de turiști, iar acum cu toata investiția ne bazăm pe si mai mulți. Sperăm sa avem același succes pe care l-a avut Salina de la Turda după inaugurare si sa atragem cat mai multi turisti pentru ca stațiunea de aici arată ca oricare de acest gen din Occident”, a mai spus, în 2010, primarul Sorin Ranga.

Stațiunea atrage turiști, dar oamenii mai vor fi condiții

Ei bine haideți să vedem care sunt părerile turiștilor care au vizitat în această vară ”Litoralul Clujului”:

Amenajarea lacurilor și incintei vechi din scânduri aproape putrezite mai ales la dușuri.

Din patru dușuri funcționează 3, unul fiind defect de ceva vreme, dar nu se chinuie nimeni să îl repare.

La băi, pisoarele sunt pline de urină cică nu funcționează.

Curățenia lasă de dorit.

În zona de plajă, nisipul plin de chiștoace, iar de coșuri de gunoi ce sa mai vorbim, insuficiente. Un șezlong costă 10 lei. Din ce se încasează ar trebui să arate totul altfel. Blocul din spate de garsoniere este tot în paragină din 1989. Poate se întâmplă o minune și îl dau în folosință ca și spațiu de cazare. Vise! Păcat de potențialul zonei”.

Preturi... decente (30 de lei este intrarea).

Totuși

La un calcul matematic simplu, după mii de vizitatori zilnic x 30lei/intrare...

Zona cu "nisip" s-ar putea îmbunătăți foarte mult!!! Adică, da-o-n colo, cât poate să coste să scoți pământul' ăla de acolo si să pui o basculă de nisip de Doamne ajută?!!

Vestiare puține, apa rece la dusurile de lângă băltoacă. Măcar un bazin cu apă încălzită la soare? Să nu mai zicem de panouri solare :))) Come on!!

Plus că

A murit un om in apă.

Nema salvamar, nema nimic. Noroc cu un angajat SMURD care era la vitaminizare D, în timpul liber.

Mai avem multi ani de reforme pana la 5 stele!!!

Enjoy summer!”.

Pro: Prețurile decente, mult spațiu.

Apa are temperatura ideală

Grătarele pe care le-am mâncat au fost gătite perfect, suculente

Contra: apa din lacuri este plina de viermișori

Sunt putine șezlonguri

E destul de aglomerat in weekend

Apa de la dușuri e rece

Nu este săpun la toaleta

Timp mare de așteptare la mâncare”.

Comentarii Facebook