Lacul Privighetorii din Cluj, locul perfect pentru o bălăceală de weekend - FOTO


În apropierea Băilor Sărate din municipiul Turda, vizavi de fosta Grădină Zoologică, există un mic colț de natură parcă desprins din povești. Lacul Privighetorii este popular în rândul localnicilor care nu doresc să se înghesuie la Băile Sărate din imediata apropiere. 

Lacul Privighetorii, un colț de natură potrivit pentru o bălăceală de weekend

Privi2.jpg

Este un lac cu apă sărată, care are o adâncime de aproximativ 6 metri, însă intrarea în apă este lină, astfel că și copiii se pot răcori pe marginea lacului. Este un loc ferit de ochii lumii, poziționat în natură, înconjurat de copaci, verdeață și chiar nisip.

Cu toate că locul este folosit mai mult de localnici, deoarece turiștii preferă Băile din apropiere, acest loc nu este „uitat de lume”. Datorită vizitelor frecvente de care are parte, administrația locală a amenajat locul, instalând WC-uri publice, bănci, cismea și chiar dușuri, unde oamenii se pot clăti de apa sărată a lacului. 

Privi.jpg

Fie că doriți să vă relaxați la umbra copacilor, fie că vreți să vă bronzați la soare, spațiul generos vă permite să faceți toate aceste lucruri, inclusiv să vă jucați cu mingea, în cazul copiilor.

„Intrarea” în acest colț de natură este absolut gratuită, există locuri de parcare și doritorii se pot bucura și de împachetări cu nămol,  în imediata apropiere a lacului.


Comentarii Facebook