Doi americani, călători pasionați, au spus clar care este cel mai frumos loc din România - VIDEO


România este o țară superbă și nu o spunem noi, ci doi americani care au fost pur și simplu vrăjiți de meleagurile noastre. Ashley și Christian și-au propus să viziteze toate țările de pe glob, iar în urmă cu câteva luni au bifat o vacanță în România.

Cei doi călătoresc din martie 2017 și au văzut până acum peste 30 de țări, de pe patru continente. Spania, Italia, Slovenia, Bulgaria, Franța, Austria, Elveția sau România sunt doar câteva dintre țările pe care Ashley și Christian le-au bifat deja în Europa. 

În România, cel mai frumos loc li s-a părut a fi Transfăgărășanul. 

Transfăgărășanul este cel mai cunoscut drum din România și, fără îndoială, cel mai frumos! Revista Top Gear a votat Transfăgărășanul ca fiind cel mai tare drum de condus din lume și se ridică la înălțimea așteptărilor! Ne-am oprit la cascada Bâlea, la telecabină și în cel mai înalt punct al autostrăzii se află Bâlea Lac. Ne-am oprit de mai multe ori pentru a descoperi istoria locului și pentru a admira priveliștea, și chiar am văzut TREI URȘI! Ne-am oprit la barajul Vidraru pentru a ne minuna de ingineria acestuia și am putut vedea și Cetatea Poenari, casa lui Vlad Țepeș. Chiar dacă Google spune că puteți finaliza acest drum în 2 ore și 40 de minute, nouă ne-a luat toată ziua, & credem că acest videoclip arată de ce :)”, au scris cei doi tineri în dreptul clipului pe care l-au urcat pe canalul lor de Youtube și care are zeci de distribuiri și pe Facebook. 

Cei doi au fost impresionați și de fenimenalul castel Peleș, din Sinaia. 

Comentarii Facebook