De câți bani ai nevoie pentru o zi la Parcul Balnear Toroc, din Dej?


Piscinele de la Toroc Dej sunt o variantă mai ieftină de răcorire a clujenilor. La Parcul Balnear Toroc Dej nu sunt bilete de acces care să înceapă de la 100 de lei, ceea ce reprezintă un avantaj.

Odată cu creșterea temperaturilor, toată lumea caută să meargă undeva, în timpul liber, pentru a se răcori, relaxa, ba chiar distra. Oamenii sunt interesați să afle care sunt prețurile, deoarece pandemia de anul trecut, a cam distrus vara proprietarilor de bazine, iar unii caută să recupereze banii pierduți. Cei care vor să meargă la ștrand, se gândesc cât vor fi nevoiți să scoată din buzunar pentru o zi la scăldat.

Unul dintre ștrandurile căutate de clujeni este Parcul Balnear Toroc, din Dej, unde te poți bucura atât de plajă și lac, cât și de piscină și topogane pentru cei mici. 

toroc2.jpg

De câți bani ai nevoie pentru o zi la Toroc, Dej?

Tariful pe zi pentru persoanele de peste 10 ani este de 25 de lei, oferind acces la plajă, lac, piscine și tobogane. Spre deosebire de alți ani, acum nu se mai taxează accesul la tobogane. Dacă sunt „întârziați”, după ora 16:00, în timpul săptămânii, intrarea este taxată doar cu 15 lei.

Minorii sub 10 ani, care vin cu părinții la ștrand, au intrarea gratuită.

toroc1.jpg

Pe lângă accesul total la facilitățile parcului, cei care își doresc să stea la soare pe șezlong, pot face asta dacă îl închiriază cu 10 lei/zi. Din nefericire, din cauza pandemiei, sauna parcului balnear Toroc nu funcționează în momentul de față, la fel ca piscinele interioare.

Bugetul pe zi pentru o familie cu doi copii sub zece ani ajunge undeva la 200 de lei, fără a mai calcula și carburantul, dacă aceștia vin din afara Dejului. În acest buget am inclus biletele pentru doi adulți, 50 de lei, dar și mâncarea. Un meniu este minim 25 de lei (100 de lei x 4 persoane) și ajunge chiar și la 50 de lei de persoană, iar băuturile încep de la 4 - 5 lei. 

Cei care își doresc să meargă mai des își pot face un abonament de 15 intrări cu 200 de lei sau se pot caza la pensiunea Toroc, care se află în interiorul parcului. Cazarea diferă în funcție de camere, astfel că pentru o cameră dublă tariful este de 150 lei/noapte și o cameră triplă este 200 lei/noapte. Cazarea include și intrarea la piscine. Mai exact, cei cazați la pensiune, nu mai plătesc zilnic intrarea la ștrand.

toroc.jpg

Programul Parcului Balnear Toroc este zilnic:

  • Luni: 12:00 - 21:00
  • Marți - Duminică: 09.00 - 21:00

În incinta parcului este și bufet, iar prețurile meniurilor sunt între 25 și 50 de lei.


Comentarii Facebook