Cum a plătit un clujean pentru doi pești 200 de euro la taverna ”La țeapă” din Grecia. E scump rău!


Un român care se află în vacanță în Grecia a relatat cum a plătit aproape 200 de euro, pentru doi pești, la o tavernă din Thassos. Deja turiștii au ajuns să îi spună locului ”La țeapă”.

Atenție mare la taverna de lângă plaja Aliki (cea prin care treci în drumul spre plajă) dacă vă comandați pește. Am plătit pentru doi pești 185 euro. Trec o cantitate mult mai mare decât cea reală”, a scris un turist român aflat în Grecia pe pagina de Facebook – Forum Thassos.

Am mai scris despre această tavernă. Se numeşte ”La țeapă”. Evitaţi să mâncaţi acolo! Eu când am fost au dat-o în prosteală şi m-am prins! Şi le-am spus… papa! Sunt atâtea taverne cu mâncare bună şi personal serios pe Thassos! Evitaţi această tavernă!”, i-a răspuns un român care a fost la acea locație din Thassos.

Acum 7 ani un peşte a costat 80 de euro”, a punctat altcineva.

Nu numai acolo, ci şi prin alte părţi trec mai mult la nota de plată. Trebuie să trăiască şi grecul, iarna stă şi visează ce să mai facă vara. La orice tavernă serioasă o porţie de mâncare este 10-15 euro. Pentru ce să plătesc 40 de euro? Pentru glorie sportivă? Nu mergeţi la această tavernă! Sunt nişte nesimţiţi! Nu se întâmplă asta la o altă tavernă! Am mâncat peste tot în Thassos. La Limenas, Limenaria, Potos, Panaghia, Maries etc! Peste tot sunt oameni serioşi! Nu şi aceşti nesimţiţi!”, a adăugat un alt membru al platformei.

Comentarii Facebook