Sambata 26 Octombrie

Clujul, scăldat în flăcările asfințitului! Apus de soare spectaculos FOTO/VIDEO MEMORABILE



Locuitorii din Cluj-Napoca au fost în această seară martorii unui apus spectaculos, surprins în imagini de Paul Năoian. Cerul, albastru pe parcursul zilei, s-a colorat în nuanțe calde de portocaliu și roz. Pe măsură ce soarele cobora spre orizont, blocurile și casele din Mănăștur s-au conturat în siluete negre, adăugând un contrast dramatic acestui spectacol natural.

Priveliștea cuprinde și dealurile din cartierul Grigorescu, unde colinele verzi se îmbină armonios cu nuanțele apusului. Pădurea din apropierea Mănășturului apare ca o oază de verdeață, siluetele copacilor profilându-se pe fundalul cerului colorat.

De pe colinele din apropierea cartierului, întregul peisaj părea scufundat într-o mare de lumini calde. Soarele, asemeni unui glob de foc, își trasa ultimele raze peste acoperișurile blocurilor și caselor. Siluetele arborilor și ale stâlpilor de iluminat străluceau în acea lumină caldă.

Pe măsură ce soarele dispărea complet dincolo de orizont, cerul s-a colorat într-un violet profund, iar primele stele au început să apară, sclipind deasupra Mănășturului. Cartierul, acum cufundat în semiîntuneric, păstra un aer de liniște și mister.

Apusul deasupra cartierului Mănăștur a fost mai mult decât un fenomen natural; a fost o experiență vizuală memorabilă, creând amintiri de neuitat pentru toți cei care l-au admirat.

apus cluj 5.jpg


apus cluj 4.jpg

apus cluj 3.jpg

apus cluj 2.jpg

apus cluj 1.jpg

Comentarii Facebook