Miercuri 24 Aprilie

Clujul este orașul cafenelelor. Doi soți au urcat cafeneaua în dubă și umblă cu ea după turiști


Doi soți din Cluj au amenajata o cafenea într-o rulotă și au pornit la ”vânătoare” de turiști. Cei doi s-au amplasat la Cheile Turzii, și afacerea lor are mare succes. 

O cafea bună, băută la firul ierbii şi un peisaj care îţi taie răsuflarea, în compania celor mai buni prieteni. Sunt ingredientele pe care au mizat Diana şi Ionuţ, ambii iubitori ai licorii aromate, atunci când şi-au gândit businessul. Curând, au găsit şi locul perfect.

După o plimbare cu soţia mea în Cheile Turzii, ni s-a făcut poftă de o cafea bună. Ne-am dat seama că în zonă nu există acest serviciu”, a spus Ionuţ Miheșan. Drept urmare, cei doi au cumpărat o rulotă şi s-au lansat în afaceri. 

Turiștii sunt încântați. ”În multe locuri în care am fost în Europa, şi în Canada, gust ca şi cafeaua asta, niciodată”, ”Este o cafea foarte bună şi mai ales în natură şi ne bucurăm că au deschis această rulotă cu cafea”. ”​Venim întotdeauna cu mare plăcere în weekend, chiar dacă avem timp o jumătate de oră, vrem să ne bem cafeaua în aer liber, cu prieteni, că deja am devenit o familie aici şi cam ne cunoaştem”, sunt câteva dintre reacțiile turiștilor, conform observatornews.ro.

Comentarii Facebook