Clujul are personalitate! Mori de apă amenajate pe drumul care urcă spre Mărișel. Locuri perfecte pentru fotografii de colecție - VIDEO


Trei mori cu apă de munte au fost amenajate pe drumul care urcă spre Mărișel, după ce treceți de lacul Tarnița, pe raza comunei Mărișel.

Cu lucruri mărunte, dacă ne implicăm putem să scoatem în evidență frumusețile naturii create de bunul Dumnezeu. Această locație cred că este unică în țară, unde pe distanța de 20 de metri liniari se întâlnesc trei pâraie. Vă așteptăm să o admirați!”, a explicat primarul din Mărișel, Viorel Ghica.

Turiștii pot vizita cu ușurință aceste mori de pârâu, după ce se opresc la lacul Tarnița, unul dintre cele mai frumoase locații din țară. O dată cu scoaterea ambarcațiunilor poluante de pe lac, la Tarnița s-a format o oază de sănătate și sport, oameni care se dau cu caiacul sau fac paddling  pot fi văzuți de dimineața până seara pe lac.

În Mărișel a apărut o superbă pârtie de schi, care continuă să se dezvolte, astfel că acest traseu devine cel mai frumos din județul Cluj, cu cele mai multe puncte de atracție. 

Morile de apă sunt pe marginea drumului județean, iar tot lângă e amenajat și un popas, unde oamenii se pot odihni. 

Comentarii Facebook