Clujean șocat de șnițelul din Austria: ”E cel mai faimos șnițel din lume. Te simți ca la Cluj-Napoca!” - FOTO


Un turist clujean ajuns la Viena a oprit la un local care vinde cel mai faimos schnitzel din lume. Iar dacă ajungi la Viena nu poți să nu te oprești să guști așa ceva. Prețurile nu sunt exagerate, a relatat un turist clujean, mai ales că în Viena salariile sunt cele mai mari din Austria (salariul mediu pe an este de 56.000 de euro).

Clujeanul cu logodnica lui au mâncat un astfel de produs la Figlmüller Wien, un local de renume, iar prețul a fost de 20 de euro cu tot cu garnitură și apă. Asta vine cam 100 de lei de persoană, în timp ce la un local clujean un astfel de produs ajunge la 50 de lei, cu tot cu garnitură și ceva de băut.

E cel mai faimos șnițel din lume. Te simți ca la Cluj-Napoca. Dacă ținem cont că e în Viena și a fost foarte bun, pot spune că merită banii”, a relatat clujeanul. În Cluj-Napoca, salariul mediu pe an este de circa 10.000 de euro, ceea ce te face să nu te mai simți în Capitala Ardealului ca și în cea a Austriei. 

Cu toate acestea, nu de puține ori primarul Emil Boc le-a spus clujenilor că trebuie să se simtă ca la Viena, Munchen sau Barcelona, pentru că în orașul de pe Someș calitatea vieții este cea mai ridicată din România. 

collage.png

Lista de prețuri de la faimosul local Figlmüller Wien.

Capture.JPG

Comentarii Facebook