Cluj: Salina Turda se închide în plin sezon turistic: „Nu are nicio legătură cu activitățile militare”


Cel mai vizitat obiectiv turistic din Cluj, Salina Turda, se închide mai multe zile. În perioada 7 iulie 2024 - 13 Iulie 2024, obiectivul turistic este închis în scopul realizării unui material documentar, nu pentru desfășurarea unor activități militare în zonă, cum au presupus conspiraționiștii. 

„Ca urmare a informațiilor apărute în spațiul public, societatea Salina Turda SA formulează următorul punct de vedere, cu scop de dezmințire a informațiilor eronate vehiculate la adresa obiectivului turistic: 

Salina Turda este în derularea unui contract de promovare care nu are nici o legătură cu orice fel de activități militare‼️

În perioada 7 iulie 2024 - 13 Iulie 2024, obiectivul turistic este închis în scopul realizării unui material documentar. 

De îndată ce realizarea materialului se va finaliza, vom reveni în atenția dumneavoastră cu mai multe detalii”, transmit cei de la Salina Turda. 

Salina Turda este cel mai spectaculos subteran modelat de oameni, din lume. Este subteranul pe care oamenii l-au creat într-un mediu natural deosebit, în adâncul Transilvaniei, săpând în sarea depusă după evaporarea mării care acoperea toată regiunea în urmă cu milioane de ani. Acum, sarea din Salina Turda ar putea asigura necesarul de sare pentru toată Planeta timp de 60 de ani, dacă ar fi cazul.

Comentarii Facebook