Duminica 28 Aprilie

Ce spun turiștii despre cel mai nou Aquapark din Ardeal, deschis zilele trecute! Ștrandul Venus are note mari, dar și unele minusuri - FOTO


Cel mai nou ștrand al Ardealului, ștrandul Venus, din stațiunea 1 Mai, și-a deschis porțile acum câteva zile, iar turiștii au testat condițiile. 

Locația este pe suprafața vechiului ștrand, care a fost refăcut. Lucrările ar fi trebuit să fie terminate la începutul verii, dar din anumite probleme constructorii au întârziat. 

Turiștii apreciază lucrările, dar au notat cu minus timpii de așteptare la restaurant și faptul că încă lucrurile nu sunt chiar finalizate. 

Capture1.JPG

”O totală dezorganizare. Lucrările nu sunt terminate. Pericol de accidentare. Aqua park e mult spus. Mai realistic aduce a strand comunist. NU RECOMAND!”.

”Locul este ok. Încă se mai modernizeaza”.

”Este culmea să stai o ora la rand dupa mancare ca aveți un singur punct cu mâncare cu 3 angajate din care 2 lucrează într-un strand unde voi ziceți ca e de 2000 de persoane”.

Capture7.JPG

”O porcărie un singur loc cu mâncare, unde stai foarte mult și foarte mizerabil.... nu merită deloc”.

”Redeschis în august 2023 cu noile tobogane tip Aqua Park e încă parțial în curs de amenajare, dar e de apreciat spațiu amplu și numeroșii copaci ce într-un ștrand sunt extrem de bineveniți. Așteptăm cu drag momentul când toate bazinele vor reintra în circuit”.

”Condițiile foarte bune.

Personalul depășit deoarece este puțin, stai la rând să mănânci ceva după ora 13 aproximativ o oră ... O oră și jumătate, mese puține pentru servit masa.  Apa este încălzită in toate bazinele ceea ce este foarte bine”.

Capture4.JPG

”Strandul este complet renovat si refacut. Apa curata , ai umbră, bazin mic si mare. Singura problema e dacă vrei sa cumperi mancare, aștepți destul de mult . Bravo pentru aqua parkul realizat. Acord un punctaj maxim. Refacerea a durat cativa ani buni. Sigur o sa mai revin”.

”Destul de proastă experiența. În primul rând plin de bazine cu apa pana la brâu, și un singur bazin cu apa de 2,2 m . Dacă nu știi sa înoți te descurci, mai ales ca la bazinul cu apa de 2,2 m nu exista nici un salvamar. Este un singur restaurant la care trebuie sa aștepți în jur de 30 de minute in soare.

Și odată ce ieși din strand nu mai poți intra.

Pro: destul de multe șezlonguri

Umbra in marea majoritate a ștrandului”.

Capture5.JPG

”Intrare adulți 50 RON

Pentru copii peste 4 ani este 25 RON.

Bazinele sunt foarte ok. Inclusiv cel de înot este super amenajat și temperatura apei este excelentă pentru înot.

O singură problemă este...

Dacă vrei să mănânci... Va trebui să stai 2 ore la rând. Există doar un singur grill în tot ștrandul. Pentru băutură există mai multe, nu este problemă, dar cu mâncarea...mai bine mănânci înainte să mergi, altfel 2 ore în loc să le stai în apă, vei sta la rând.

În rest, totul ok”.   

Turiștii și-au lăsat părerile pe pagina de Google a Aquapark -ului Venus, de la 1 Mai.

Capture.JPG

Comentarii Facebook