Cât costă zborul Cluj - Constanța! Credeți că merită să mergeți cu avionul pe litoral?


Un zbor va lega Clujul de Constanța, pe durata sezonului estival, dar prețurile nu sunt pentru toți. Vorbim despre un cost mare, echivalentul încă unui sejur în Egipt, Turcia sau Grecia. 

Cât costă un zbor Cluj - Constanța pentru o familie de patru persoane

Spre exemplu, un zbor pentru patru persoane, doi adulți și doi copii, în perioada 3 - 10 august, pleacă din Cluj-Napoca, de la ora 19.00 și ajunge la pe Aeroportul ”Mihai Kogălniceanu” la ora 20.25.

Sunt patru tipuri de bilete, în funcție de serviciile oferite: light, value, flex și flex plus. La categoria value nu ați dreptul decât la un bagaj mic de mână, de 6 kg, dimensiune 40x30x20 cm. E mic, pentru laptop. Dacă stați o săptămână veți avea nevoie de cel puțin un bagaj de cală. Biletul flex oferă bagajul mic de mână, un bagaj de cală de 23 kg, dimensiunile 100x80x30 cm, selectarea locului, îmbarcare prioritară, check-in gratuit online și la aeroport, modificarea gratuită a rezervării, sandwich, scrie ct1200.ro.

Patru bilete costă 969 de euro, adică 4676 de lei, numai dus. La acest preț se mai adaugă transferul la aeroporturi, pe care trebuie să îl rezolvați singuri. mai este o varinată cu prețuri mai mici cu aproape 150 de euro, dacă optați pentru biletul Flex Value, dar aici aveți bagaje numai de 10 kg. 

Drumul cu mașina între Cluj și Constanța este de 8 ori mai ieftin

Prin comparație, un drum cu mașina de la Cluj la Constanța durează circa 9 ore, iar un drum va costa 650 de lei. Să nu mai vorbim despre faptul că ajungeți direct la hotelul la care ați făcut rezervare și nu trebuie să vă mai bateți capul cu rezolvarea problemei transportului de la Aeroportul din Constanța până în stațiunea unde aveți rezervarea. În plus, aveți autoturismul personal la dispoziție pentru mici excursii pe litoral. 

Concluziile sunt că drumul cu avionul este mai comod, dar de opt ori mai scump. Dacă luăm în calcul că drumul cu mașina costă 1200 de lei, dus - întors, în timp ce cu avionul ajunge la 9000 de lei, iar aici mai punem și sejurul pe litoral care este de aproximativ 1500 - 2000 de euro, atunci ajungem la costuri exagerat de mari. 

Cu trenul sau cu mașina de „ocazie” de la Cluj-Napoca la București? Raportul calitate-timp-preț

Comentarii Facebook