Clujul comparat cu Hong Kong! Orașul arată superb de la înălțime - FOTO


Jurnalistul Radio Cluj, Dan Izvoreanu, un mare iubitor al ieșirilor în natură, a realizat o serie de fotografii senzaționale cu orașul văzut de pe unul dintre dealurile Clujului.

imaginile de noapte sunt incredibile si rapid au fost comparate de un alt clujean cu o imagine din Hong Kong. Unii o pot lua in glumă, dar instantaneele surprinse de jurnalistul clujean pot fi comparate fără doar și poate cu cele din marile aglomerări urbane ale lumii. ”Eu am glumit când am zis ca seamănă cu Hong Kong!”, a completat cel care a făcut remarca.

Putem spune ca ceea ce lipsește este un adevărat centru de afaceri, cu turnuri înalte, din sticla. Acest lucru ar trebui realizat la marginea orașului, dar probabil se va face dupa finalizarea metroului. Pana atunci, singurul turn al orașului este cel de la iesire spre Mănăștur, ridicat in mai bine de zece ani de omul de afaceri Radu Vlas. Asta arată că la construcțiile mari suntem încă fără experiență.

Mesajul care a însoțit cele doua fotografii este unul clasic deja: “I LOVE Cluj”, fiind renumit în toată țara atașamentul clujenilor față de oraș.

08CCB87A-AED5-4603-9EE3-5729C4EDBA06.jpeg

Comentarii Facebook