Miercuri 24 Aprilie

Cât costă o vacanță în Laponia pentru români. Prețul nu este accesibil oricui, primul charter spre „țara lui Moș Crăciun” decolează astăzi


În ultimii ani, din ce în ce mai mulţi români includ în planurile de vacanţă şi o excursie în ţinuturile Aurorei polare. Deşi nu e una din cele mai ieftine destinaţii, este cu siguranţă una care garantează cele mai spectaculoase experienţe. Românii care vor să îl întâlnească şi-au făcut deja bagajele, iar primul charter spre Laponia (provincie finlandeză) decolează chiar astăzi, la ora 14:45.

Acasă la Moș Crăciun vor ajunge 174 de turiști români care abia așteaptă să îl cunoască pe bătrânul cu barbă albă din povești, pe doamna Crăciun și să se plimbe cu sania trasă de renii Moșului. Un alt charter asemănător va pleca din România spre Laponia peste 5 zile, chiar de Crăciun. Un sejur achiziționat din timp pentru o persoană a fost 2.200 de euro pentru 4 nopți de cazare prin early booking, iar acum au ajuns la prețul de aproape 2.700 de euro, scrie Antena 3 CNN.

p2.jpeg

Pachetul include biletele de avion, cazarea, masa, taxele de aeroport, transportul pentru transfer și asistență turistică. Organizatorii oferă turiștilor posibilitatea să petreacă timp cu Moș Crăciun, să primească daruri, să pregătească turte cu soția Moșului, să facă safari la ferma de reni, să pescuiască la copcă ori să admire aurora boreală.

Citește și: Cât a cheltuit o familie de români cu un copil în Laponia: „Poți sta o lună în Grecia la banii ăia”

Comentarii Facebook