Cât costă cazarea în staţiunea Băile Felix. Oamenii au asaltat stațiunea ce rivalizează cu litoralul și chiar îl întrece


Turismul balnear de la Băile Felix are cel mai bun an din istorie, fiind făcute investiţii masive de infrastructură şi în noi capacităţi de cazare şi agrement. 

În luna iulie se va deschide un complex balnear cu zeci de bazine. Acum, investițiile publice și private în staţiuni se ridică la 70 de milioane de euro, numai în ultimii trei ani.

”Fața” stațiunii Băile Felix s-a schimbat, lucru remarcat de turiști. ”S-a schimbat. Am văzut multe îmbunătăţiri faţă de anii trecuţi", a spus o turistă.

Acum, un pachet de 5 proceduri în care sunt incluse şi băile termale costă 12 euro pe zi, iar o noapte de cazare într-o cameră dublă, 300 de lei.

Mă simt foarte bine aici, pentru că sunt multe piscine şi sunt foarte relaxante piscinele", a spus încântat un copil, conform Antena3.ro.

Băile Felix vor avea un ”rival” din luna iulie, când se va deschide un Aquapark în Băile 1 Mai, o altă stațiune veche, dar care a căzut în paragină după Revoluție.

Stațiunea 1 Mai va avea un Aquapark modern

Iubitorii de vacanțe și băi vor avea din vară o nouă destinație de distracție, în Bihor. Ca un făcut, toate investițiile ocolesc capitala Ardealului, Cluj-Napoca. 

Lângă Felix își va deschide porțile Aquaparkul Venus, un complex modern creat pe stabilimentul ștrandului cu același nume.

Un complex modern, capabil să primească aproape 2.000 de vizitatori simultan, cu toate facilitățile pentru o zi perfectă de relaxare, este oferta pe care ștrandul Venus din stațiunea 1 Mai (jud. Bihor) o pregătește pentru această vară turiștilor din România. Lucrările de reabilitare au intrat pe ultima sută de metri pentru activul deținut de Transilvania Investments, în calitate de acționar majoritar al Turism Felix S.A., administratorul ștrandului”, spun administratorii.

Vegetația existentă a fost păstrată, așa că aquaparkul întins pe o suprafață de 4,3 hectare va avea 7 bazine pentru adulți, inclusiv cu platformă de sărituri, și două bazine pentru copii, care vor avea și tobogane. De asemenea, Venus va avea restaurante, terenuri de sport și locuri de relaxare, inclusiv jacuzzi și masaj acvatic. Așadar, turiștii vor putea beneficia din plin de apa termală specifică zonei.

Vezi AICI poze.

Comentarii Facebook