Când se deschide Târgul de Crăciun din Sibiu. Spațiul a fost extins în curtea Palatului Brukenthal, pentru prima dată în istorie


Târgul de Crăciun din Sibiu 2023 se va deschide, vineri, 17 noiembrie, cu peste o sută de expozanţi care vor participa la eveniment. 

Pentru prima dată în istoria târgului, spaţiul expoziţional va fi extins în curtea Palatului Brukenthal, unde se vor expune produse handmade şi patiserie. Și anul acesta dintre atracţiile principale fac parte spectaculoasele proiecţii pe clădirile din Piaţa Mare, Atelierul lui Moş Crăciun, roata panoramică, trenuleţul turistic şi patinoarul.

„O noutate a ediţiei din acest an a Târgului de Crăciun o constituie extindere acestuia în curtea Palatului Brukenthal. Această nouă locaţie este gândită ca o alternativă la forfota publicului din Piaţa Mare. Aici, vizitatorii vor întâlni expozanţi cu articole handmade deosebite, patiserii din Sibiu şi Cluj-Napoca, un bar operat de către barmani experimentaţi, dar şi multe surprize culinare”, mai anunță Primăria Sibiu.

Târgul de Crăciun din Sibiu vă aşteaptă în Piaţa Mare până în data de 2 ianuarie 2024, iar în curtea Muzeului Naţional Brukenthal până în 27 decembrie 2023. 

Comentarii Facebook