Apa de la Ștrandul Durgău a atins 30 de grade Celsius. E numai bună pentru bălăceală. Cât costă intrarea?


Aflat în apropiere de Salina Turda, Ștrandul Durgău este un ștrand cu apă sărată unde atât localnicii, cât și turiștii, se pot bucura de momente de relaxare într-un cadru natural liniștit.

Ștrandul a fost amenajat în jurul Lacului Ocnei și Lacului Rotund, două lacuri mineralizate care s-au format în urma prăbușirii unor vechi exploatări de sare. Lacurile au un conținut ridicat de sare gemă, astfel că fenomenul de heliotermie devine foarte intens.

Vizitatorii au la dispoziție locuri cu nisip pentru plajă, pontoane din lemn, dușuri, precum și un bar cu terasă. Iar dacă soarele devine prea arzător, galeriile subterane ale Salinei Turda sunt la doi pași.

Cât costă intrarea la ștrandul Durgău din Turda?

Ștrandul Durgău e locul ideal pentru a te răcori și relaxa în voie! Temperatura apei este numai bună pentru bălăceală.

Plajele de nisip și umbrele de stuf constituie refugiul grozav de soarele arzător, dar dacă faci parte din categoria celor care nu se mai satură de soare, îți poți închiria un șezlong chiar la intrarea în ștrand!”, au transmis administratorii ștrandului.

Programul de funcționare al ștrandului este zilnic, între orele 09:00 și 21:00, ultima intrare fiind la ora 20:00.

Prețul intrării pentru adulți este de 15 lei pe zi sau 90 de lei pentru un abonament de 7 zile. Copiii, elevii, studenții și pensionarii pot intra cu doar 10 lei pe zi sau 60 de lei pentru un abonament de 7 zile. De asemenea, nu se percepe taxă la intrare pentru copiii mai mici de 3 ani. Pentru a beneficia de reducere, copiii, elevii și studenții vor prezenta un carnet vizat la zi, iar pensionarii un cupon de pensie.

De luni până joi, întârziații care sosesc după ora 17:00 au reducere, intrarea fiind doar 5 lei. De reținut că această reducere nu se aplică și în zilele de vineri, sâmbătă și duminică.


Comentarii Facebook