Sambata 28 Ianuarie

VIDEO - Un parașutist a lovit mai mulți martori, la parada de 1 decembrie din Târgu Mureș, după ce a aterizat în mulțime


Românii s-au bucurat astăzi de evenimentele organizate în întreaga țară cu ocazia Zilei Naționale a României, însă, nu au lipsit incidentele mai puțin plăcute de la aceste evenimente. 

Un astfel de incident mai puțin plăcut a avut loc la parada organizată la Târgu Mureș, unde mai mulți participanți au fost loviți de steagul coborât de un parașutist, dar și de greutatea acestuia. Martorii incidentului au relatat că cel puțin o persoană a necesitat îngrijiri medicale din pricia unor politraumatisme cauzate de căderea steagului purtat de parașutist. 

În cursul zilei de astăzi, cu ocazia evenimentului de 1 decembrie de la Târgu Mureș, mai multe persoane au fost lovite de steagul și contragreutatea unui parașutist, un tânăr ajungând la spital cu politraumatisme”, a informat un martor, conform Observator. 

Tânărul care a fost afectat cel mai grav în umra incidentului a transmis că a suferit traumatisme la antebrațul stâng, politraumatisme multiple în zona intracostală stângă, cu hematom la rinichi. 


Comentarii Facebook