VIDEO - Cum a decurs un jaf la o sală de jocuri din Deva


Polițiștii au depistat si arestat doi bărbați care au comis un jaf la o sală de jocuiri din Deva. 

În data de 23 ianuarie 2023, în jurul orei 02:55, Poliția Municipiului Deva a fost sesizată de către angajata unei săli de jocuri din Deva, cu privire la faptul că un bărbat necunoscut, având fața acoperită, a intrat în incinta unităţii și a amenințat-o cu un cuțit, determinând-o să îi predea banii proveniţi din încasări. 

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Deva au pus în aplicare două mandate de aducere şi trei mandate de percheziție, la adrese situate pe raza județului Sibiu, de unde sunt cei doi tâlhari.

Au fost depistați și reținuți, pentru 24 de ore, un tânăr de 29 de ani, din comuna Cristian, județul Sibiu (bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată) şi un bărbat de 33 de ani, din comuna Șelimbăr, județul Sibiu (bănuit de săvârșirea infracțiunii de complicitate la tâlhărie calificată). 

Poliţiştii au stabilit că, în cursul nopții 22/23 ianuarie 2023, tânărul de 29 de ani, având fața acoperită, a intrat în incinta sălii de jocuri din Deva și a amenințat-o cu un cuțit pe angajată sălii, determinând-o să îi dea 8.700 de lei (bani proveniţi din încasări), acesta beneficiind de complicitatea bărbatului de 33 de ani, care, anterior comiterii faptei, a fost în sala de jocuri și s-a asigurat să nu fie niciun client în interior, în momentul în care tânărul a acționat.

La acțiunea de joi, 26 ianuarie, poliţiştii Biroului Investigații Criminale Deva și cei ai Serviciului de Investigații Criminale Hunedoara au beneficiat de sprijinul  poliţiştilor din cadrul Secției de Poliție Rurală Șelimbăr, al tehnicienilor criminaliști și al polițiștilor Serviciului Acţiuni Speciale Sibiu.

Cei doi sibieni au fost depuși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Deva, urmând să fie prezentaţi, în cursul acestei zile, magistraţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva, în vederea dispunerii măsurilor preventive.

Comentarii Facebook