VIDEO. Apartament spart în miezul zilei: au dispărut mii de euro și un laptop. „Aveam teza de doctorat pe el! Nu știu ce e mai rău”


Apartamentul unui bistrițean a fost spart chiar în miezul zilei, iar hoțul a furat zeci de mii de lei, mii de euro și un laptop. Incidentul s-a întâmplat la finalul lunii iunie. Bărbatul a anunțat poliția, le-a dat și imagini, dar făptașul nu a fost prins încă.

Din păcate în apartamentul nostru a intrat un bărbat și a sustras o sumă foarte mare de bani, practic toate economiile noastre din ultimii ani! A luat și laptopul meu pe care aveam teza de doctorat și pe care trebuia să o prezint anul acesta. Nici nu știu care parte e mai gravă, faptul că am rămas fără toți banii sau că sunt 3 ani de cercetare doctorală pierduți. Rugămintea mea este să ne ajutați să ajungă știrea la cât mai multă lume. Ne-am gândit chiar să oferim recompensă pentru orice indiciu care conduce la identificarea făptașului”, a explicat bărbatul pentru bistriteanul.ro.

Imaginile cu hoțul sunt publice. Polițiștii nu au rezolvat cazul din iunie

La data de 28 iunie 2022, un bărbat din Bistrița a sesizat, prin 112, faptul că i-au fost sustrași din locuință 53.200 de lei, 6.250 de euro și un laptop. Cazul a fost preluat de polițiștii Serviciului de Investiții Criminale Bistrița-Năsăud, care efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița.

Până la această dată, au fost desfășurate mai multe activități investigative, iar pentru identificarea autorilor, polițiștii au ridicat și analizat mai multe imagini video, surprinse de camerele de supraveghere amplasate în zonă. Astfel, polițiștii caută persoana care apare pe imagini, a cărei identificare ar putea conduce la soluționarea cazului.”, transmit polițiștii.

Cei care recunosc persoana, ori pot să ofere informații în legătură cu aceasta, sunt rugați să se prezinte la Poliție sau să sune la nr. 0758237605.

Comentarii Facebook