Un poliţist de 20 de ani a încercat să-și păcălească colegii. Și-a pus „numerele” altei maşini pe vehiculul său neînmatriculat


Caz șocant în Arad, unde un poliţist de 20 de ani este cercetat penal şi face obiectul unei anchete disciplinare după ce a fost prins în trafic de către colegi la volanul unui autoturism neînmatriculat, dar pe care a instalat plăcuţe cu numerele altei maşini.

Poliţistul a fost oprit în trafic în 12 august, însă Inspectoratul de Poliţie Judeţean a făcut public cazul joi, aproape o săptămână mai târziu, precizând că "nu tolerează nicio abatere de la prevederile legale a personalului propriu şi îşi reafirmă determinarea de a acţiona cu echidistanţă şi profesionalism în toate cauzele instrumentate". Potrivit unui comunicat transmis de IPJ Arad, agentul este din oraşul Sântana şi a fost oprit în trafic pe DN 79, de către poliţiştii din Chişineu-Criş, pe raza acestei localităţi, notează Agerpres.

În urma verificărilor în bazele de date a reieşit că autoturismul avea aplicate plăcuţe cu numere de înmatriculare care aparţin unui alt autoturism. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare", a transmis IPJ. Agentul este cercetat şi disciplinar de către superiori. 

Comentarii Facebook