Duminica 28 Aprilie

Un interlop temut în tot Ardealul a fost capturat în Italia, la Portofino, unde trăia pe picior mare


Valentin Eugen, zis ”Vali Nebunu” Băluș, a fost reținut de autoritățile italiene la restaurantul “La Stella” în Portofino, Genova.

Membru al grupării “clanul sportivilor”, Vali Nebunul era dat în urmărire internațională din anul 2021, după ce Tribunalul Arad a emis mandatul de executare a pedepsei închisorii nr. 234, prin care l-a condamnat la 3 ani si 6 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, scrie G4Media.

Vali Nebunu era unul dintre liderii Clanului Sportivilor și anii trecuți a avut o răfuială de proporții naționale cu Romi Neguș, supranumit sultanul din Oradea:

Vorbești de fapte cu mine, mă? Să moară frații mei, faptele mele de nu le vezi decât în filme. Îți dau numărul de dosar eu pe privat! Și vezi acolo jafuri armate și spargeri… Și cum se spunea la brigada mea… Jafuri de-alea, case de amanet, exchange-uri, numai magazine de lux, numai bani…

Jucam câte 15.000 de euro pe noapte la cazino.

Tu vorbești cu mine de bani, mă? Îmi spui mie că sunt amărât, că am Renault. Bă, prostule, mie nu mi-e rușine să spun vreodată că am fost amărât sau că am fost bogat. Eu am avut și bani, am trecut și prin grele și prin rele, și prin amărăciune, iar am avut bani. Acum iar am bani, prostule care ești.

Ce știi tu, atunci am stat pe goană, tu nu știi că aveam mandat în toată Europa, ești prost la cap? Tu, dacă erai ca mine să fi avut mandat în toată Europa erai leșinat de foame, eu barem m-am descurcat, am făcut și o aia, și o aia. Am făcut bani, mi-am crescut familia. Tu ce fapte ai mă, b… Eu, să moară frații mei, dacă la 18 ani nu eram la pușcărie pentru tentativă de crimă. Bagă pe Google, retardule, i-am dat mâna jos lu’ unu’ cu totul!!! Uite așa i-a căzut mâna, i-a rămas atârnată în piele, în tendoane. I-am dat-o jos cu sabia. Și sute de inși pe care i-am tăiat pe la pușcărie. Și multe, de care nu mai vorbesc. Dacă mai vorbesc de astea, e pentru că am fost condamnat pe ele”, a spus Vali Nebunu, conform Apuseni.info.

vali-nebunu-1024x768.jpg

Foto: Romi Neguș, supranumit sultanul din Oradea, și Vali Nebunu, unul dintre liderii Clanului Sportivilor

Comentarii Facebook