Un fost polițist a demonstrat cum îți poți pierde permisul, dacă dai cu parfum în mașină - VIDEO


Viorel Teacă, un fost polițist din Sibiu, le-a demonstrat fanilor de pe TikTok cum îți poți pierde permisul, dacă dai cu parfum în mașină. 

Ce se întâmplă dacă te oprește Poliția și te pune să sufli în alcooltest? Ei bine, nu se întâmplă mare lucru, dar ce trebuie să știi este că, dacă te dai cu spray, cu parfum să miroși frumos și ești în mașină, există riscul să iasă la alcooltest. Cel puțin, asta mi-a spus un prieten de-ai mei, o cunoștință, care a pierdut permisul, i-a ieșit 0,07 la alcooltest fiindcă și-a dat cu spray în mașină. El nu consumă alcool de ani zile. Și m-a rugat să fac și eu acest experiment. O să folosim un alcooltest de care folosește și Poliția Română. Prima dată o să suflu să vedeți că nu am consumat alcool. Uitați, este 0.00, se vede”, a spus el.

Așa se face că fostul polițist s-a dat apoi cu parfum, cu geamurile mașinii închise, și apoi s-a testat.

Acum o să-mi dau cu parfum, să zic că mă întâlnesc cu cineva. Geamurile sunt închise în mașină, mă oprește Poliția și mă testează. Haideți să vedem ce se întâmplă, dacă experimentul acesta e valabil. Opa. 0.19. Asta înseamnă că atunci când vă dați cu spray în mașină, să știți că există vapori de alcool conținut de parfumul respectiv și când te oprește Poliția riști să-ți oprească permisul”.

Ulterior, Viorel Teacă a făcut același experiment, dar după ce s-a dat cu parfum a aerisit mașina. ”O să deschidem geamurile acum și să zicem că ne-am dat cu spray, am aerisit și ne-a oprit Poliția. O să folosim alcooltestul din nou, proba cu geamurile deschise. Nu mai iese absolut nimic”, a spus el.

@norristk7

♬ sunet original - Viorel Teaca

Comentarii Facebook