Un cioban a murit la spital în chinuri groaznice! S-a internat la spital cu viermi ieșind din corp. Medicii au fost șocați


Un cioban a murit după ce a fost internat la Spitalul de Urgență Arad, cu viermi ieșindu-i din corp.

La sosire, pacientul a prezentat o stare profund alterată, inconștient, cașectic, în stare de șoc toxico-septic, cu fața şi gâtul acoperite de viermi, care ieșeau din fistule de la nivelul feței precum şi din tubul de traheo-stomă. Pacientul a fost igienizat imediat la garderobă dar, în ciuda spălărilor repetate, a continuat să elimine viermi din căile respiratorii superioare. Pacientul a fost recoltat, s-a instituit imediat tratamentul complex de terapie intensivă, a fost trimis la investigațiile imagistice (tomografie de cap, torace şi abdomen) şi a fost monitorizat permanent. Au fost organizate consulturile de specialitate necesare (ATI, chirurgie, infecțioase, interne), a fost implicată asistenta socială şi a fost internat la ATI II în cursul dimineții următoare, la ora 07.30”, au transmis reprezentanții spitalului, conform Apuseni.info

Potrivit SCJU Arad, despre cioban se știa că are u neoplasm de bază de limbă (cancer), fiind investigat şi tratat doar în Timișoara, de unde a părăsit spitalul în urmă cu aproximativ două săptămâni, după ce a făcut radioterapie: ”Pacientul a fost găsit inconștient, cu viermi ieșind din el, de un membru al familiei unde locuia și care a solicitat serviciul 112. Pacientul a continuat să elimine viermi şi după transferul în terapie intensivă, unde a decedat după câteva ore. Personalul medical implicat în îngrijirea acestui pacient a făcut tot ce este omenește posibil pentru a-i asigura asistența şi îngrijirile medicale necesare”.

3646585868f8f2dde837a4e5417793b4.jpg

Directorul DSP Arad, Geanina Potolia, a declarat luni, pentru Agerpres, că ancheta a fost începută pentru a se clarifica împrejurările în care a decedat bărbatul, care avea 49 de ani.

Am fost deja în spital în ultimele două zile şi am refăcut întregul circuit prin care a trecut pacientul, începând de la momentul în care a ajuns la Unitatea de Primire Urgenţe şi până a decedat. Vom avea primele concluzii în următoarele două – trei zile”, a spus directorul DSP.

Ciobanul locuia într-un sălaş, pe câmp, și avea grijă de stâna unei familii. Aceștia au spus că bărbatul ”era un caz social, fără familie, avea un frate plecat în străinătate cu care nu ţinea legătura”.

Comentarii Facebook