Un bărbat beat a supraviețuit într-un mod miraculos, după ce a căzut în gol 100 de metri - VIDEO


Un bărbat aflat în stare de ebrietate a supraviețuit miraculos, după ce a alunecat și s-a rostogolit 100 de metri pe o pantă abruptă pe un traseu spre vârful Tâmpa, din Brașov. Din fericire, tânărul de 26 de ani a fost recuperat în siguranță de către salvamontiști.

A scăpat ca prin minune, după ce a alunecat 100 de metri

Aburit de licoarea bahică, un bărbat a încercat să escaladeze Muntele Tâmpa, înconjurat aproape în totalitate de orașul Brașov. Beat fiind, picioarele nu l-au mai ținut, așa că a alunecat și s-a rostogolit 100 de metri la vale. Ca prin minune, tânărul amețit s-a ales doar cu câteva răni minore, care nu-i pun viața în pericol.

Un tânăr de 26 de ani, aflat în stare de ebrietate, a vrut să fie viteaz pe munte

Potrivit salvatorilor din cadrul Serviciului Public Local Salvamont Brașov, bărbatul beat a căzut pe o potecă spre vârful Tâmpa, traseul fiind marcat cu triunghi galben. Individul s-a dezechilibrat și a căzut, rostogolindu-se pe o pantă foarte abruptă circa 100 de metri. Se pare că cineva acolo sus îl iubește, deoarece tânărul a scăpat cu viață din acest incident. Se putea întâmpla o tragedie.

Numai norocul a făcut să sufere doar traumatisme minore, respectiv plăgi escoriate la nivelul membrelor și capului. Persoana, în vârstă de 26 de ani, a fost scoasă înapoi în potecă cu ajutorul echipamentului de alpinism din dotare, fiind mai departe preluată de un echipaj SMURD”, a anunțat Salvamont Poiana Brașov.

Salvamont România a precizat că bărbatul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Imaginile i-au înfuriat pe internauți

La scurt timp după postarea imaginilor în mediul online, inconștiența bărbatului a fost taxată dur de internauți. Unii sunt de părere că individul trebuia să fie ținut la beci până se trezea din beție și pus să plătească pentru deranjul cauzat salvatorilor din cadrul Serviciului Public Local Salvamont Brașov.

Ținut la beci până se trezește, să nu plece iar, că vă dă de lucru până dimineața. Și pus la plată când se trezește” /„Lăsați-l să doarmă acolo ca să îi treacă beția”, sunt câteva dintre comentariile utilizatorilor de Facebook care au acuzat inconștiența bărbatului de 26 ani, care a vrut să escaladeze Tâmpa, beat fiind.


Comentarii Facebook