Un bărbat a spart geamurile ambulanței, când salvatorii au ajuns la el! ”Nu mai există respect pentru cadrele medicale…” - FOTO


Un bărbat din Brașov a spart geamurile unei ambulanțe, pe care el a chemat-o pentru că avea nevoie de sprijin. Medicii au fost asaltați de acest individ băut, care ar avea probleme și cu drogurile. Numai poliția a salvat situația. 

Asta se întâmplă când nu mai există respect pentru cadrele medicale… Când toată lumea aruncă cu gunoi, dar se prezintă doar informații trunchiate! 

Cioburile din gură nu dor… cele din suflet sângerează! 

Medic pe Ambulanță a fost visul meu cel mai mare și doar cei dragi știu cât am fost de fericită să ajung aici și să salvez măcar ”jumătate din omenire”, cum glumeam cu speranță! 

Voi cei care doar ne judecați, vreți să mergeți în bocancii mei plini de cioburi?”, a scris medicul Ramona Badaran, de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Braşov.

Poliția a explicat ce s-a întâmplat: ”În această dimineață, în jurul orei 09.00, Poliția Stațiunii Râșnov a fost sesizată, prin apel 112, de către un tânăr,  de 26 de ani, cu privire la faptul că ar fi avut nevoie de o ambulanță, acuzând o stare de agitație si cefalee.

La fata locului, s-a prezentat o ambulanță din cadrul Serviciului de Ambulanță Râșnov, moment în care apelantul s-ar fi manifestat violent distrugând geamurile autospecialei de ambulanță.

Mai mult, acesta ar fi amenințat cu acte de violență unul din membrii echipajului de Ambulanță.

Având în vedere că era cunoscut cu un astfel de comportament, acesta a fost condus la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

În cauză polițiștii au întocmit un dosar penal, în care efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere, tulburarea ordinii, liniștii publice și amenințare, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești”.

Comentarii Facebook