Duminica 28 Aprilie

Polițiștii au stat degeaba în timp ce un bărbat a zăcut pe drum minute în şir, rănit grav în urma unui accident. Trecătorii i-au implorat să intervină


O scenă halucinantă a avut loc joi dimineța în jurul orei 5  într-o localitate din Brașov. 

Un bărbat de 35 de ani a fost lovit de o mașină fix pe trecere ade pietoni din fața secției de poliție din localitate. 

Polițiștii au ieșit din secție și singurul lucru pe care l-au făcut a fost să constate faptul că bărbatul respiră, fără a-i acorda vreun fel de prim ajutor, în ciuda rugăminților disperate ale trecătorilor. 

Întrebat dacă a  verificat dacă bărbatul mai respiră, poliștistul ajuns în zonă a recunoscut  că nu și le-a spus trecătorilor că nu au voie să îl miște pe bărbat ca să verifice dacă are puls. 

Un bărbat frustrat de indiferența autorităților le-a adresat replici tăioase agenților de poliție. 

„Dacă-l mișc, vă luați de mine? Îl mișc eu, domnule, să văd dacă respiră, îl mișc eu. Păi da cum puteți să lăsați așa, un om, căzut de zece minute. Sunt eu de zece minute aici. Nu vă e rușine?”,  „E posibil așa ceva? Un om să stea, ia uitați-vă la el. Și nu faceți nimic. Bă, nimic nu faceți? Băăă, în ce țară trăim? Nimic nu faceți?”, a spus bărbatul. 

Cu toate rugămințile oamenilor, oamenii legii nu au făcut nimic până la sosirea ambulanței, ba mai mult, unii dintre ei au dat să plece să plece de la faţa locului sau au stat cu mâinile în buzunare, informează brasovnet.ro 

Mai mult, din cauza unei erori făcute de persoana care a chemat ambulanța, probabil din cauza emoțiilor, salvatorii au primit o adresă greșită, fiind trimiși la o adresă din orașul Brașov, nu localitatea Codlea unde avuse loc accidentul. 

Odată cu reconfirmarea adresei a fost trimis un echipaj al substaţiei de Ambulanţă din Codlea, substaţie care se află la 70 de metri de locul accidentului.

Bărbatul a ajuns în stare gravă la spital. 

Comentarii Facebook