Un ardelean crescut pe străzi, dar care e acum realizat, îi ajută în continuare pe cei care nu au adăpost


Un tânăr abandonat de părinți și crescut în sistemul de protecție a copilului, mai apoi ajuns pe străzi, dar salvat de către inimoșii angajați ai Adăpostului de Noapte, a reușit să își clădească o viață stabilă.

Acesta nu a uitat de unde a plecat și în semn de solidaritate cu cei în nevoie le-a adus acestora mai multe cadouri.

În munca de asistență socială, rezultatele sunt deseori greu vizibile și apar după lungi perioade de încercări și efort. Crescut în sistemul de protecție a copilului, beneficiar al Adăpostului de noapte, a revenit după mai bine de 10 ani să ne facă o vizită surpriză. Viața grea nu l-a doborât ci l-a întărit să răzbată peste toate greutățile, chiar dacă a făcut și greșeli, a învățat din ele. Știind ce înseamnă viața unei persoane fără adăpost, a adus cu el un mic dar beneficiarilor. Ne bucurăm că am reușit să-l sprijinim atunci când a avut nevoie, ducând azi o viață independentă”, transmit reprezentanții Direcției de Asistență Socială (DAS) din cadrul Primăriei Municipiului Satu Mare.

Un gest care merită toate aprecierile noastre. Iată cum sistemul funcționează dacă reprezentanții acestora chiar muncesc cu sufletul. Felicitări reprezentanților Direcției de Asistență Socială Satu Mare.

Comentarii Facebook