Trei elevi de 14 ani, găsiți drogați în curtea unei școli din Ardeal


Anchetă penală la Petroșani, după ce trei elevi de doar 14 ani au fost găsiți drogați în curtea unei școli. Copiii au fost preluați de un echipaj medical și au ajuns la spitalul din oraș.

Ieri, în jurul orei 10:10, Poliţia Municipiului Petroşani a fost sesizată prin SNUAU 112 despre faptul că în curtea unei unităţi de învăţământ din Petroşani  se află trei minori care par a se afla sub influenţa unor substanţe psihotrope.

Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului i-au identificat pe cei trei minori, toţi în vârstă de 14 ani, elevi ai şcolii respective. 

Cei trei au fost preluaţi de un echipaj medical și transportați  la Spitalul de Urgenţă Petroşani, unde le-au fost acordate îngrijiri medicale, analizele medicale indicând, în cazul lor, posibilitatea prezenţei în organism a unei substanţe psihotrope. 

În acest caz, poliţiştii au întocmit dosar penal, cercetările urmând a fi continuate de către ofiţerii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Hunedoara, sub coordonarea D.I.I.C.O.T., conform competențelor, în vederea stabilirii circumstanţelor comiterii faptelor şi a luării măsurilor legale.

Comentarii Facebook