Joi 18 August

Tragedie în Mureș. Un actor cunoscut, de la Teatrul Naţional din Târgu Mureş, s-a sinucis


Un actor de la Teatrului Național din Târgu Mureş a fost găsit mort în propriul apartament, după ce, cu o zi în urmă a fost implicat într-o altercație cu actualul partener al fostei soții. Bărbatul era de negăsit, înainte să fie căutat de lucrătorii Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

Sergiu Marocico a fost implicat luni într-o altercație în familie și a fost căutat apoi lucrătorii Inspectoratului Judeţean de Poliţie. Actorul se afla în divorț cu soția, iar potrivit unor informaţii pe surse, din anturajul său, actorul ar fi avut şi un ordin de interdicție de a se apropia de femeie, scrie Antena 3.

El şi-ar fi bruscat soţia, iar apoi a fugit, și-a închis telefonul ieri în jurul amiezii şi a dispărut. Soţia sa a sunat la 112, pentru că nu știa nimic de el. Ieri seară, polițiștii de la Inspectoratul județului Mureș l-au găsit pe actor inconștient, în apartamentul său. Medicii veniţi la faţa locului nu au reuşit să-l resusciteze, iar toate indiciile duc spre varianta că actorul şi-ar fi luat viaţa, notează sursa citată. 

La data de 7 iunie a.c., polițiștii din Mureș au fost sesizați, de către o femeie, cu privire la faptul că un bărbat din Târgu Mureș a încălcat ordinul de protecție emis de instanță împotriva sa, deplasându-se la locul de muncă al femeii, unde l-ar fi întâlnit și agresat pe partenerul acesteia.

Imediat de la sesizare, au fost demarate activități de verificare pentru depistarea acestuia și luarea măsurilor legale în consecință. Totodată, la scurt timp, polițiștii au fost sesizați că, de la locuința acestuia, s-ar fi auzit un zgomot. Polițiști, reprezentanți I.S.U. și un echipaj SMURD s-au deplasat la fața locului, au pătruns în locuință, unde l-au găsit pe bărbatul în cauză, decedat. Acesta a fost transportat la I.M.L.Târgu Mureș, pentru efectuarea autopsiei, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului. Totodată, din primele cercetări, nu au fost identificate urme care să indice faptul că acesta ar fi fost victima vreunei infracțiuni", se arată în comunicatul IPJ Mureş.

Sursa foto: Facebook/Sergiu Marocico

Comentarii Facebook