Miercuri 5 Octombrie

A aruncat gunoiul pe marginea drumului și a rămas fără mașină. Un bărbat a simțit pe propria piele efectul depozitării ilegale a deșeurilor


Un bărbat a rămas fără mașină după ce a aruncat gunoi pe marginea drumului, în Bihor. Autovehiculul individului a fost confiscat de autorități, în cadrul unei operațiuni a Gărzii de Mediu care vizează combaterea fenomenului de depozitare ilegală a deșeurilor.

Garda de Mediu – Comisariatul Județean Bihor a sancționat patru persoane cu amenzi în valoare de 70.000 de lei, după ce au fost suprinse de camerele de supraveghere mobile în timp ce aruncau gunoaie pe marginea drumului, iar uneia dintre aceste persoane i-a fost confiscat autovehiculul, potrivit Bihor Online, care citează un comunicat al Gărzii de Mediu Bihor.

CJ Bihor a achiziționat camere de supraveghere pe care le-a pus la dispoziția Inspectoratului de Poliție Județean Bihor și a Gărzii de Mediu. Ele sunt folosite pentru a identifica persoanele și autovehiculele inclusiv pe timp de noapte sau în condiții meteo nefavorabile, notează sursa citată. 

Aceste acțiuni au caracter permanent, dispozitivele fiind amplasate aleatoriu în parcările de pe drumurile județene, fie la sesizarea autorităților locale, fie în urma observațiilor agenților de poliție din teren. În acest mod se dorește descurajarea persoanelor care depozitează ilegal deșeuri și implicit, menținerea curățeniei în județul Bihor”, a transmis Consiliul Județean Bihor, printr-un comunicat de presă.

Comentarii Facebook