Luni 26 Septembrie

La 60 de ani de la înființare, Azomureș își deschide porțile pentru cei curioși să vadă combinatul


La aniversarea a 60 de ani de la deschiderea combinatului Azomureș la Târgu Mureș, compania a anunțat, luni, 6 iunie, că va permite publicului interesat accesul pe platforma de producție, în  cadrul Zilei Porților Deschise. 

Deşi traversăm o perioadă dificilă din punct de vedere economic, generată de o piaţă a gazelor naturale (principala materie primă pentru producerea fertilizanţilor) care înregistrează preţuri foarte ridicate, nu puteam trece prea uşor peste aniversarea a 60 de ani de existenţă. În ultimii ani am reuşit să arătăm prin intermediul fotografiilor, materialelor video ce se întâmplă la Azomureş, iar acum mai facem un pas şi îi invităm pe târgumureşeni să ne viziteze. Suntem transparenţi şi corecţi în relaţia pe care o avem cu comunitatea, iar Ziua Porţilor Deschise este un eveniment care se înscrie perfect în politica noastră de apropiere a comunităţii”, a declarat directorul general al companiei, Harri Kiiski. 

Conducerea Azomureș a precizat că vizitatorii sunt așteptați sâmbătă, 18 iunie, între orele 10:00 – 15:00, la cinematograful Cinema City, pentru o scurtă prezentare a activității și o sesiune de întrebări și răspunsusri, potrivit agerpres.ro.

Accesul vizitatorilor pe platformă se va realiza cu un mijloc de transport în comun, care va pleca din parcarea Promenada Mall. Accesul este permis vizitatorilor cu vârsta de peste 7 ani”, au subliniat reprezentanții Azomureș. 


Comentarii Facebook