Tragedie în Bihor! Un băiețel de 10 ani a fost luat de apele repezi ale Crișului Negru, sub privirile îngrozite ale prietenilor


Sfârșit tragic pentru un băiețel de 10 ani, în Bihor. Copilașul a murit înecat în apele Crișului Negru, în dreptul localităţii bihorene Tinca, sub privirile îngrozite ale prietenilor. Atenție, urmează detalii cu un puternic impact emoţional!

Copilul, care era pe marginea apei alături de trei prieteni, a vrut să se răcorească, dar a fost luat de apele repezi. Amicii băiatului au povestit că, în numai câteva secunde, băiatul a fost înghițit de ape, mai ales că în acea zonă curenții sunt foarte puternici, iar apa destul de adâncă, scrie Observator.

cc.jpeg

După ce un martor a sunat la 112, o adevărată desfășurare de forţe a fost mobilizată la fața locului. Zeci de scafandrii cu 6 bărci pneumatice de salvare au început căutările atât în apă, cât și pe marginea râului. Căutări au fost făcute inclusiv din aer, un elicopter smurd a survolat zona. De asemenea, dronele au fost ridicate și ele pentru a-l găsi pe copil.

După aproximativ două ore de căutări, copilul a fost găsit de scafandri la o adâncime de circa trei metri, însă, din nefericire, băiatul nu a mai putut fi salvat, medicul declarând decesul acestuia”, potrivit ISU Crișana.

Comentarii Facebook