Țeapa luată de o femeie după ce a făcut cumpărături printr-o aplicație de livrare: „Atât trebuie să aștepți după ce ți-au retras 1410 RON”


O femeie din Brașov le-a povestit internauților prin ce momente dificile a trecut. Aceasta a fost nevoită să plătească aproape un salariu net minim pe economie pentru câteva alimente comandate prin Glovo. Tânăra a expus toată povestea într-o postare pe Facebook.

O tânără din Brașov a plătit 1410 lei pentru o pâine, patru sucuri și câteva pungi de chipsuri după ce a făcut comanda marți seară prin aplicația Glovo. Aceasta a postat pe Facebook două fotografii în care apare totalul cumpărăturilor cu suma de 141 și suma de 1410 extrasă de Glovo de pe cardul femeii. Cel mai probabil a fost o greșeală de inserare a datelor din partea companiei. Femeia a povestit totul într-o postare ironică la adresa Glovo, scrie Antena 3.

Bună seara, prieteni internauți. Am și eu nevoie de ajutor în a găsi și activa opțiunea cu care Glovo îți plătește facturile, transportul dus/întors pentru locul de muncă și restul cheltuielilor necesare pentru a trai juma’ de luna, tre’ să fie pe undeva în aplicație ținând cont că, aparent, atât trebuie să aștepți după ce ți-au retras 1410 RON pentru o comandă de 141.

Glovo, una e că angajezi cei mai inapți oameni și cei mai bădărani șoferi, unde foarte putini reprezintă o excepție, una e ca îmi ajung comenzile începute, sucuri băute pe jumătate, mâncarea rece, livrată după 3 ore, pentru că deja m-am obișnuit și îmi asum că după orice comandă să pierd 10 minute certându-mă cu support-ul de pe chat.

E TOTAL ALTA treabă să retragi tot salariul net pe minimul de economie pentru o pâine, 4 sucuri si niște pungi de chipsuri, că după să spui cu nonșalanța că returnarea banilor ar putea dura între 5 si 15 zile, depinzând de banca, SAU poate fi imediată în ️credite Glovo. Aștept să-mi trimiteți măcar niște caviar să întind pe pâinea asta de vreo 200 de lei, mersi”, a povestit femeia.

ds.jpeg

Comentarii Facebook