Duminica 27 Noiembrie

Tânăr de 30 de ani, în stare critică la spital după ce a fost înjunghiat în plină stradă. Agresorul, găsit ulterior de poliție


Un bărbat în vârstă de 30 de ani a fost înjunghiat vineri pe o stradă din municipiul Bistriţa, iar agresorul a fugit, fiind căutat de poliţişti. Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud a transmis că la faţa locului s-au deplasat cei de la Investigaţii Criminale.

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi cei din cadrul Poliţiei municipiului Bistriţa intervin la un eveniment semnalat pe raza municipiului Bistriţa. Din primele date, un bărbat ar fi fost agresat pe raza municipiului. Poliţiştii sunt prezenţi la locul evenimentului şi desfăşoară activităţi specifice de documentare a faptei”, a comunicat IPJ, potrivit observator.ro.

Victima, în stare gravă

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, Marius Rus, a precizat că la caz a intervenit echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD, care l-a găsit pe bărbat în stop cardiorespirator, prezentând multiple plăgi.

S-a aplicat protocolul de resuscitare, iar pacientul a răspuns după aproximativ 30 de minute, fiind ulterior transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa.

Agresorul a fost găsit 

Tânărul de 22 de de ani a fost reţinut şi va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă, potrivit datelor transmise sâmbătă de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud.

La data de 27 august, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore a tânărului de 22 de ani, din Bistriţa, bănuit de comiterea infracţiunii de tentativă de omor. Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, urmând să fie prezentat, în cursul zilei de astăzi (sâmbătă - n.r.), Tribunalului Bistriţa-Năsăud, cu propunere de arestare preventivă”, a comunicat IPJ, potrivit agerpres.ro.

Cel înjunghiat a ajuns în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa, unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale. 


Comentarii Facebook