”Tot satul i-a plâns. E un gol care rămâne până îi astupă pământul” - Familia din Alba moartă pe Valea Oltului plânsă de tot satul


Familia din Săliştea, județul Alba, care a murit pe Valea Oltului, a fost plânsă de toată comunitatea la înmormântare. 

Ei mergeau spre mare, dar frumoasa lor vacanță s-a terminat crunt. Radu, 34 de ani, Adriana, 32 de ani, şi fiul lor, Andreas, un an şi trei luni, au murit, după ce mașina lor a intrat în coleziune frontală cu un TIR și s-a transformat într-un morman de fiare.

Joi, 25 august, oamenii din Săliştea și-au pus straiele de doliu și i-au plâns pe cei trei. Ei ar fi sărbătorit peste 3 săptămâni trei ani de la căsătorie, iar acum zborul lor s-a frânt. 

Au fost nişte tineri foarte cumsecade, cuminţi, la casa lor, drăgălaşi. Toată lumea, tot satul i-a plâns şi le pare rău de ei”, ”Dumnezeu să îi ierte şi să-i odihnească şi la părinţi să le dea multă putere, dar e un gol care rămâne gol până îi astupă pământul şi pe părinţi. E un gol mare că nu mai ai pe nimeni acasă. Nu mai strigă nimeni mamă, tată, bunică. E greu”, au fost vorbele celor care i-au cunoscut.

Vieți frânte din cauza grabei! Familie din Alba moartă în accident pe Valea Oltului. Mama s-a stins cu copilul de un an în brațe - FOTO

Comentarii Facebook