Suspecții din cazul crimei omului de afaceri din Sibiu au fost dați în urmărire. Poliția le-a dezvăluit numele - FOTO


Cei 3 bărbați suspectați că l-au ucis pe omul de afaceri Adrian Kreiner în timpul unui jaf care a avut loc în vila acestuia din Sibiu, în noaptea de 5 spre 6 noiembrie, au fost dați în urmărire.    

Bărbații au intrat peste Adrian Kreiner, care se afla la momentul acela în locuința sa alături de fiica și logodnica lui și l-au bătut cu bestialitate, plecând cu bijuterii și ceasuri de lux.  Bărbatul a fost transportat la spital dar a murit la scurt timp după atac. 

Este vorba despre 3 bărbați din Dolj, pe care poliția îi caută pentru săvârșirea infracțiunii de omor.

Conform Poliției Române, suspecții sunt Cosmin Costinel Zuleam, Marian Cristian Minae şi Laurenţiu Ghiţă.

Minae Marian Cristian s-a născut în data de 31.10.1988 în Bechet, județul Dolj.  Tribunalul Sibiu a emis pe numele bărbatului de 35 de ani un mandat de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunilor de omor calificat și două infracțiuni de tâlhărie calificată. 

Bărbatul, în vârstă de 35 de ani, poreclit „Pușcărie” a mai fost condamnat pentru un furt în 2013, fiind condamnat la 5 ani închisoare.

minae-marian-cristian (1).webp

Zuleam Costinel Cosmin s-a născut în același județ, în localitatea Valea Stanciului, la data de 06.05.1992. Individul, în vârstă de 31 de ani, locuia în Horezu Poienari, județul Dolj. Și în cazul lui, Tribunalul Sibiu a emis mandat de arestare pentru omor și două infracțiuni de tâlhărie calificată. 

Poreclit ,,Olteanu”, acesta a fost condamnat în 2020, după ce a fost prins de polițiștii sloveni, pe baza unor probe ADN. Dăduse un jaf într-un mall și furase telefoane în valoare de 155.000 de euro, informează Observator.ro

zuleam-costinel-cosmin (1).webp

Ghiță Laurențiu s-a născut în Craiova în 17.02.1988, dar are domiciliul în localitatea Zaval, județul Dolj. Și el a fost dat în urmărire pentru săvârșirea infracțiunilor de omor calificat și două fapte de tâlhărie calificată. Potrivit sursei citate, și acesta are antecedente penale, furând în 2015, aproximativ 100 de pachete de țigări dintr-un magazin. 

Omul de afaceri atacat de hoți în propria casă, a murit la spital. Autorii jafului sunt încă în libertate

ghita-laurentiu.webp

Singura persoană arestată momentan este Ilie Sitariu, cercetat pentru favorizarea făptuitorului, după ce ar fi asigurat cazarea și transportul suspecților. 

În urmă cu câteva zile, a mai fost reţinut un bărbat din Dolj, însă el a fost eliberat după 24 de ore, după ce anchetatorii au ajuns la concluzia că el nu are legătură cu crima de la Sibiu. Bărbatul  este hotărât să ceară daune în instanță. 

Primul suspect din cazul crimei omului de afaceri din Sibiu, Adrian Kreiner, a fost eliberat

Comentarii Facebook