Doi dintre cei trei suspecți din cazul crimei din Sibiu au fost depistați în Marea Britanie. Al treilea este în continuare de negăsit


Poliția Română a anunțat, duminică, că doi dintre cei trei bărbați suspectați de jaful și uciderea omului de afaceri din Sibiu, Adrian Kreiner, au fost prinși în Marea Britanie. Unul dintre suspecți a fost depistat în Școția și cel de-al doilea în Irlanda. 

Este vorba despre Ghiță Laurențiu și Minae Marian Cristian.  Al treilea suspect, Zuleam Costinel Cosmin este în continuare de negăsit.

 minae-marian-cristian.webp

ghita-laurentiu.webp

„În urma cooperării polițienești internaționale, dintre autoritățile române și cele din Ungaria, Franța, Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, precum și Republica Irlanda, Poliția Română a localizat doi bărbați, ambii în vârstă de 35 de ani, bănuiți în cauză, pe teritoriul Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, respectiv în Scoția și Irlanda de Nord. Cei doi au fost depistați de partenerii externi, pe baza informațiilor oferite de Poliția Română”, au transmis, duminică, reprezentanții poliției. 

Pe numele bărbaților au fost emise mandate de arestare internaționale. 

„În cauză, poliţiştii au informat Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, cu privire la localizarea şi depistarea celor doi, care a solicitat judecătorului de drepturi şi libertăţi devansarea termenului stabilit iniţial, astfel că, pe numele bărbaţilor au fost emise mandate de arestare preventivă şi, respectiv, mandate internaţionale de arestare. Ulterior, autorităţile române au transmis autorităţilor din Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord mandatele internaţionale de arestare, în vederea punerii în executare a acestora”, a mai precizat sursa citată.

Amintim că cei trei bărbați sunt cercetați  pentru infracțiunile de omor calificat și tâlhărie calificată, după ce, în noaptea de 5 spre 6 noiembrie, au intrat peste Adrian Kreiner, care se afla la momentul acela în locuința sa din Sibiu,  alături de fiica și logodnica lui, și l-au bătut cu bestialitate, plecând cu bijuterii și ceasuri de lux, în valoare de aproximativ 200.000 de euro. Bărbatul a murit la spital din cauza rănilor produse în urma atacului. 

Suspecții din cazul crimei omului de afaceri din Sibiu au fost dați în urmărire. Poliția le-a dezvăluit numele - FOTO

Comentarii Facebook