Duminica 28 Aprilie

Surpriză pentru doi turiști spanioli pe celebrul drum Transfăgărășan: ”Ne-a schimbat viața pentru totdeauna” - FOTO


Doi tineri spanioli care călătoresc prin toată Europa cu o rulotă și cățelul lor au ajuns și pe celebrul drum Transfăgărășan, cunoscut în toată lumea. După ce au parcurs serpentinele superbe, cei doi au relatat ce au găsit acolo și au dezvăluit că excursia le-a schimbat viața definitiv. 

Cei doi au filmat toată experiența, iar din materialul video reiese că le-a plăcut extrem de mult. Cei doi rosteau la fiecare pas ”Incredibil”, ”Minunat”, ”Ce frumos” și au spus că excursia prin România le-a schimbat viața.

Am intrat pe Transfăgărășan, cel mai frumos drum din lume, dar și unul dintre cele mai periculoase, deoarece este o zonă locuită de o mulțime de animale sălbatice, în special urși.

Dar ne-a oferit câteva momente magice, am avut norocul să ne bucurăm de o vulpe și de trei urși impresionanți în habitatul lor natural, în libertate, pierduți în mijlocul muntelui. Încă o dată, realitatea ne-a depășit visele. Această excursie ne-a schimbat viața pentru totdeauna”, au spus tinerii.

Capture.JPG

Spaniolii au fost uimiți de întâlnirea cu urșii, dar și cu câțiva câini maidanezi.

Nu trebuie să uităm că sunt animale sălbatice și trebuie să le respectăm spațiul, deoarece noi suntem cei care am construit un drum în mijlocul habitatului lor. Și da, România este o țară foarte frumoasă și o să vă povestim tot ce descoperim în această nouă țară”, au precizat cei doi.

Cei doi își continuă excursia turistică prin România. 

tineri-spanioli-romania-1.jpeg

Comentarii Facebook