Spargere ca în filme! Un bărbat s-a strecurat pe geamul de la baie al unui bar, a furat tot ce i-a căzut în mână și a fugit și cu seiful


Un jaf demn de filmele de acțiune a avut loc în urmă cu câteva zile. 

Un bărbat, aflat sub control judiciar s-a gândit să mai adauge o infracțiune în palmares, astfel, în noaptea de 13 spre 14 februarie acesta s-a deplasat pe bicicletă către un bar din apropierea locuinței sale, situat culmea, chiar pe aceeași stradă cu cu sediul Inspectoratului de Poliție al Județului Satu Mare. 

Odată ajuns acolo a intrat pe geamul de la baie, și a furat tot ce i-a picat în mână, plecând inclusiv cu cutia de valori, informează presasm.ro.

Furtul a fost descoperit de administratorul barului care, la data de 13.02.2024, în jurul orelor 06.00, a constatat faptul că în cursul nopții,  o persoană a intrat în interior prin geamul toaletei lăsat întredeschis. Din interior, bărbatul a sustras o cutie fixată sub tejgheaua barului, conținând suma de 18.000 de lei, alături de 1.500 de lei și 10 cartușe de țigări de diferite mărci. Prejudiciul total fiind estimat la 22.100 de lei.

Tot jaful a durat în jur de 8 minute iar bărbatul a plecat spre casă, cărând un obiect voluminos în spate. 

De gol l-au dat camerele de supraveghere, dar nu cele din local deoarece acestea nu funcționau,   siguranțele panoului electric fiind scoase. Hoțul a uitat din păcate că barul se afla chiar pe strada cu sediul Poliției Locale, camerele de luat vederi surprinzându-l în fapt.

În urma perchezițiilor domiciliare au fost găsite mai multe sume de bani, ascunse în mai multe locuri. 

Astfel, a fost ridicată suma de 2,700 lei, găsită într-un halat de baie, suma de 9.400 lei găsită sub un corp mobilier, suma de 1.000 lei, găsită într-un corp mobilier şi suma de 1.969 lei, găsită în poşeta concubinei. Bancnotele ridicate de la percheziție corespund cu bancnotele declarate de persoana vătămată ca fiind sustrase. 

Fiind audiat, acesta nu a recunoscut săvârşirea faptei precizând că nu este persoana identificată în imagini, întrucât nu deţine o geacă de culoare roşie. Mai mult acesta a declarat că de la bancă a ridicat suma de 23.400 de lei în bancnote de 200 de lei, 100 de lei, 50 de lei, 10 lei, declaraţie care însă nu corespunde adevărului prin raportare la chitanţa ridicată, de unde rezultă că a ridicat doar bancnote de 100 lei şi 50 de lei.

Bărbatul a fost dat de gol de concubina lui, care le-a povestit polițiștilor că, în noaptea jafului, bărbatul a intrat în casă îmbrăcat într-o geacă roșie și a scos dintr-un ghiozdan mai multe pachete de țigări și o cutie metalică.

Bărbatul se acum se află după gratii pentru 30 de zile.


Comentarii Facebook